Sedweb Webbyrå

Sedweb är en webbyrå som startades i Stockholm år 2013. Syftet är att hjälpa både stora och små verksamheter att utvecklas på nätet. Vi inriktar oss främst på design och skapande av hemsidor men erbjuder även en hel andra tjänster som design av logotyp, webshop och visitkort. Vi vill hjälpa dig som företagare, eller privatperson att synas på nätet och nå framgång. Vi brinner för det vi gör och satsar på hundra procent nöjdhet bland våra kunder.

Allt fler företag väljer vår webbyrå som leverantör för våra unika och framtidssäkra webblösningar. Majoriteten av våra kunder är företag med höga krav när det gäller design och funktion. Tillsammans med våra kunder tar vi fram den bästa möjliga produkten för varje enskilt projekt. Allt efter deras önskemål.

Våra nöjda kunder

Kundrelation är en viktig del av vårt arbete. Därför finns vi till hands för våra kunder både före, under och efter projektet. Eftersom nätet ständigt utvecklas satsar vi stenhårt på att ligga ett steg före genom att framställa våra produkter och tjänster på ett sätt som är framtidssäkert. Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga och nöjda även på längre sikt.

Våra tjänster

Vi leverar moderna och professionella hemsidor till förmånliga priser. Vi arbetar både med responsiv design och sökmotoroptimering. Vi brinner för det vi gör och lämnar därför aldrig en kund som inte är hundra procent nöjd. Vi är nöjda när du är nöjd! Alla verksamheter behöver en hemsida så tveka inte att skicka in en intresseanmälan redan idag!
Om du funderar på att skaffa en webshop har du kommit helt rätt. Vi använder oss av woocommerse som är världens bästa e-handelsplattform.
Ett sätt för omvärlden att komma ihåg just ditt företag är att ha en snygg och bra logotyp. Vi erbjuder professionella logotyper som framställs helt efter dina önskemål med hjälp av våra kreativa webbdesigners.
Visitkortsdesign erbjuds till den som önskar. Ni får unikt designade visitkort som ni stolt kan visa upp för era befintliga och blivande kunder.

Våra kunskaper

Webb design 90
HTML/CSS 95
Grafisk design 85
WordPress 75%