Hitta tekniken

Valet av teknik och plattform ska styras av vilka behov ni har för er webbplats. Det är inte lätt för alla att veta vad man ska välja när det finns så många olika system. Därför hjälper vi dig att välja det som passar dig och din verksamhet bäst, så du i framtiden kan känna dig nöjd med ditt val och bara kan fokusera på din verksamhets framgång. Vi använder oss av WordPress som är ett mycket praktiskt publiceringssystem (CMS). Det fungerar utmärkt för dig som vill starta webshop med vissa tillägg som Woocommerce.

Publiceringssystem (cms)

Med hjälp av ett publiceringssystem kan man administrera och lägga ut hemsidor och information som bilder och text. Man kan på egen hand uppdatera din hemsida vilket är mycket uppskattat bland företag. Vi använder oss av WordPress och rekommenderar det starkt då den är lätthanterlig och enkel att lära sig.

wordpress-logo-hoz-rgb

woocommerce_logo

LÄS MER:

WordPress var från början ett system för bloggar men blev så populärt att det sedan utvecklades till ett fullskaligt webbpubliceringssystem. Det är enkelt för användaren att på egen hand uppdatera innehåll och funktioner på en webbplats som bygger på WordPress.

FÖRDELAR MED WORDPRESS:

  • Anpassningsbar design
  • Responsiv
  • Användarvänligt
  • Sökmotorvänligt
  • Öppen källkod
  • Flexibelt
  • Open source

Officiell webbplats: http://wordpress.org

WordPress även användas för e-handel. Detta görs via WordPress-pluginet Woocommerce som idag är världens populäraste e-handelsplattform.

Den är fullspäckad med olika funktioner och helt anpassad för din självadministrerade WordPress-sida.

Varför välja Sedweb?

Med hjälp av en egen kontaktperson kommer du enkelt igång med din webshop. Du når nya kunder och ökar din försäljning. Vi finns med dig i hela processen med personlig, professionell och snabb hjälp. Dessutom använder vi oss av Woocommerce som är världens populäraste e-handelsplattform.

Kundnöjdhet 100%
Prisgaranti 100%
Professionell 100%

Så går det till

Vi börjar med ett möte där vi går igenom era behov och vilken omfattning hemsidan till företaget bör ha. Därefter ger vi er ett fast pris på hela produktionen så att ni kan ta ett köpbeslut. Om ni önskar det tar vi också fram en offert för mer avancerade och skräddarsydda funktioner.

Våra erfarna och skickliga webbdesigners skissar fram en form som är anpassad till ert företags verksamhet och profil. Ni kommer med feedback och efter det jobbar vi fram den slutgiltiga designen. När vi är i mål med designen programmerar vi sidan och lägger upp den på en temporär domän.

Ni skickar material till oss och vi lägger in texter och skär till bilder så att allt ser inbjudande ut på ert företags hemsida.

Innan det är dags för publicering av ert företags hemsida går vi igenom webbplatsen och ser till så att allt fungerar enligt era önskemål. Vi ger er också gärna en utbildning i hur uppdateringsverktyget fungerar. Sedan publicerar vi hemsidan så att den kan besökas av alla på nätet.