Skapa din verksamhets identitet

Webbdesign och grafisk profil är med andra ord utseendet på hemsidan. Beroende på hur din hemsida ser ut kommer det att påverka trovärdigheten och tilliten som kunderna kommer få gentemot din verksamhet. Webbdesign och grafisk profil kan beskrivas som din verksamhets identitet och definierar även ditt varumärke.

Du bestämmer själv hur du vill att din hemsida ska se ut. Stilen, färgen, innehållet, former och illustrationer är helt upp till dig. Självklart hjälper vi dig om det behövs. Därefter gör vi en skiss på din hemsida och efter att du bekräftat att du är nöjd och godkänt allt sökmotoroptimerar vi den, lägger in publiceringsverktyget och publicerar den på internet.

Har du redan hemsida?

Även de verksamheter som redan har hemsidor kan känna sig i behov av en ny, modern och fräsch identitet. Vi på Sedweb hjälper dig att skapa en helt ny identitet eller modernisera den befintliga. Vanligast är att man utgår från färgerna som själva logotypen har när man gör den grafiska profilen. Har du ingen, se logotypframställning för inspiration eller läs mer om du känner att du skulle vara intresserad av en logotyp till din verksamhet.

Med en grafisk profil kan du få dina besökare att uppfatta dig på ett helt nytt sätt. Exempelvis vad ditt företag gör och vilka värderingar de står för. Det är viktigt med en stark identitet och ett bra helhetsintryck. På så sätt ökar kundens förtroende för din verksamhet.

Kontakta oss nu för mer information!

Kontakta oss nu